Alla inlägg under mars 2007

Av Jesper Melin - 8 mars 2007 23:19

Dagen började med att vi hade labb på morgonen, skulle göra en automat. Det var inte så jätte svårt, så jag blev klar ganska snabbt, redovisade sen så gick vi och tog lunch. Matteprojektet jobbade vi vidare med efter lunchen, det gick ganska bra, kändes mest som att det tog lång tid, men vi fick en hel del gjort endå. Visste att Johan skulle komma med tåget till stan kvart över 4, så jag ringer och frågar om han vill ha skjuts hem, det ville han så jag åker ner till kvart över 4, men självklart är tåget försenat, så när vi kom ut från stan så var hon tio i 5. Så när jag väl kom hem så var jag jävligt trött, då var hon nästan 6. Det är lite segt att komma hem vid den tiden, så kvällen bestod av tvspel och CSI Miami, alltså en väldigt slapp kväll igen.

Av Jesper Melin - 7 mars 2007 23:02

Första föreläsningen började klockan 10 idag, det är en skön tid att börja på, lite lagom tidig tid. Eftersom vi hade en super enkel uppgift så var vi klara på 30 minuter, den andra gruppen hade då också en jätte enkel, så vi lärde oss fort och kunde visa allt snabbt.Vi hade valt våran projektuppgift i måndags, så det var bara att köra igång på full fart för att komma någonvart med uppgiften. Det gick riktigt bra, vi kom långt, vi jobbade länge eftersom vi skippade lunchen, vi var så inne i uppgiften att vi inte kunde slita oss :)När vi kände oss ganska klara så ringde jag och sa att vi var klara och han hade bilen på parkeringen, vi åkte in tillsammans imorse. Jag var skit hungrig, så vi åkte till Mcdonalds och köpte med mig en burgare så jag fick lite "mat" i mig. När jag kom hem så spelade jag lite tvspel, fick ju grejerna igår så nu kunde man spela av sig lite. Resten av kvällen slappade jag, det var skönt.

Av Jesper Melin - 6 mars 2007 12:27

Så jag vaknar när klockan piper vid 9 tiden, sen så ligger man där och slappar en stund, till frukost så blir den en pizza bit som blev kvar sen i söndags.Sticker iväg med bilen mot Västerås och Bussgods, där filmen ska lämnas in. Hade gott om tid så jag behövde inte stressa så mycket. Lämnar in filmen, sen åker jag vidare mot högskolan. Andledningen till att jag var tvungen att åka in en extra sväng var att vi skulle träffa Lennart, han skulle prata lite om våran individuella uppgift som vi kunde göra om vi ville få högre betyg. Mötet skulle börja klockan kvart över 1, så då hade jag en stund att inte göra nått på. Som tur så hade jag med mig bärbara, så jag kunde sitta och surfa runt en stund. Satt och höll koll på var mina tvspel var någonstans, hoppades på att jag kanske skulle hinna hämta grejerna idag. Mitt på dan så var dom i Sala, så då var det bara att vänta på att man skulle få sms om att paketet var framme. Får ett sms från Micke som går in min klass, han undrar om vi ska käka nått på 65:an, ja det kunde vi göra tycket jag så vi träffades där klockan 12 för att käka lite. Tog bara pommes eftersom jag hade ätit pizza innan. Vi sitter där och kollar på snowboardtävlingar på tvn sen vart det mest att sitta och snacka tills mötet skulle börja. Sen går vi på mötet, när det var slut så snackade jag en stund med Lennart för att prata lite om min resa till Turkiet, om det skulle funka att planera in, det skulle inte vara några problem tyckte han, eftersom vi jobbade i grupp så var det mest det som spelade in, hur vi planerade vårat arbete där, så jag får väll se vilka jag kommer jobba med, om man kan vara borta 2 veckor och jobba på distans, men det ska nog bara gå bra.När vi satt där så fick jag också sms från posten att mitt paket hade kommit fram, så jag stack därifrån direkt när vi var klara för att hämta paketet på Coop.Betalar och så får jag mitt långa paket, gitarren tar lite plats. När jag kommer hem så öppnar jag paketet direkt, mamma tyckte att jag såg ut som när jag var liten och skulle öppna paket, det kan nog stämma :)Spelar lite från bägge spelen, mest Guitar Hero, men en snabbis blev det med Shadow of..., tills Micke, Gustav och Erik kom över. Ikväll så skulle vi ha tvspelskväll :) Gustav hade köpt ett nytt spel till sin 360, Call of Duty 3. Vi spelar hos mig eftersom jag har bredband, då kan vi spela över nätet och mot andra människor i hela världen, ganska ballt :)Det var skit skoj! Funkade skit bra att spela, ett bra spel var det också, så det var bara skoj att sitta där och spela. Erik satt mest och redigerade filmen medans vi andra spelade. Visste att vi inte skulle bli uppe allt för sent, skolan skulle börja 10 imorgon, men Gustav skulle upp 6 så han fick bestämma istället :) Efter en lång kväll så slutade vi, då var hon ungefär 12 på natten, sist så spelade vi lite mot varandra i Guitar Hero. När dom hade åkt så låg jag och kollade lite på tv innan jag somnade.

Av Jesper Melin - 5 mars 2007 12:09

Var trött när jag vaknade, blev lite sent igår men det är smällen man får ta :)När jag kommer till salen jag ska vara i så är jag helt ensam, jag var ganska tidig så jag tänkte att jag helt enkelt var först där, men sen när klockan började närma sig kvart över 8 så började jag fundera på om nått var ändrat på schemat. Jag ringer en klasskamrat och frågar, då började vi tydligen klockan 10! Så jag hade kunnat sova 2 timmar till, men det missade jag. Som tur var så hade jag sett 2 som går i min klass, så jag försökte leta på dom, efter ett tag så hittade jag dom. Eftersom jag inte hade nått annat att göra så räknade jag lite matte innan klockan blev 10, då började ju föreläsningen iallfall.Efter föreläsningen så tog vi lunch, då bestämde vi vilken projektuppgift vi skulle ha till matten, det blev en som handlade om orientering. Blev också klara med en uppgift som ska redovisas på onsdag, den gjorde vi på några minuter, den var skit lätt!Det var sista matteföreläsningen idag också, lite synd för jag tycker läraren var jätte bra, men man får väll se, man kanske har honom i en annan kurs någongång. Jag åkte hem direkt efter föreläsningen, eftersom jag skulle kolla på film med Sara så ville jag vara hemma en stund innan hon kom. Innan jag kom hem så åkte jag till bygdegården, det hade varit sopplunch och Dogge hade varit där och visat film, så han var kvar när jag kom dit. Passade ganska bra, för då fick jag med mig en låda med filmrullarna i för att skicka iväg det imorgon.Käkar lite mat när jag kommer hem, sen snackar jag med Sara, så hon ska komma lite tidigare än vad vi hade sagt, så halv 7 skulle hon komma istället.Jätte kul att träffa henne! När vi har träffats tidigare så har vi bara tagit en promenad med hennes hund, men nu så kunde vi snacka lite längre om saker och ting, jätte skoj! Så först satt vi mest och snackade lite skit och kollade på lite bilder på datorn. Sen så fixade vi lite dricka och poppcorn för vi skulle kolla på "Little Miss Sunshine". En super bra film! Så mysig men samtidigt tragisk film, en film som man ska se med någon, inte ensam för då kan man inte snacka om den med den andra.När filmen var slut så pratade vi lite mer, sen så började det bli sent så då bestämde vi oss för att säga hejdå. Jag gick och satte mig vi datorn sen en stund, hade lång sovmorgon, iallfall till 9, var tvungen att åka till stan till kl 11 för att lämna in filmen.

Av Jesper Melin - 4 mars 2007 17:32

På dagen så satt jag mest och bara slappade, hade inget planerat att göra under dan. Pluggade lite också, vi har det skönt men det finns en del läxor som måste göras. För ett tag sen så köpte jag ett tvspel till PS2 som heter Guitar Hero 2, man har en liten mini-gitarr och spelar med till massa sköna rocklåtar, men då hade jag bara 1 gitarr. Har tänkt att köpa en extra men det har aldrig blivit av, men idag så tänkte jag "Nä nu beställer jag en!". Så jag surfar in på webhallen och börjar leta efter grejerna jag ska ha, först så tänkte jag bara köpa första Guitar Hero, en sen så jag priset på en extra gitarr, så då plockade jag med en sån, så nu låg det ett spel och en gitarr i varukorgen. Klickar mig sen fram in på reaavdelningen och där var det, spelet som jag så länge velat köpa men tyckt att det har varit för dyrt, "Shadow of Colossus". Enda sen jag såg filmer från spelet på nätet så har jag velat haft det spelet, men då har det kostar ca 600 kr, men nu så var det extrapris och då kostade det bara 220 kr! Slängde ner spelet direkt sen så beställde jag sakerna, totalt gick allt på 1007 kr med frakt, ganska bra pris då jag fick 2 spel och 1 gitarr. Så nu var det bara att vänta på att sakerna skulle komma.Micke ringer på kvällen och undrar om han kan komma och låna lite filmer, han och Gustav tänkte kolla på film, det var ju inga problem så senare på kvällen så kom dom över och skulle låna några. Vi hittar på "Poseidon", jag har inte sett den och det hade inte dom heller, men den lånade dom. Eftersom jag gärna ville se den också, så åkte jag också över till Gustav. Fast innan jag åkte så åt vi semlor hemma, lite fest för Pappas födelsedag, han ville inte bli firad, så det blev ett lugnt firande.När jag kom hem till Gustav så trodde jag att jag hade kommit innan dom andra hade hunnit dit, men det hade jag inte, dom spelade biljard på övervåningen och hörde inte när jag knackade. Andreas hade också kommit över för att kolla på film, så när dom hade spelat klart så bänkade vi oss framför tvn och började kolla.Filmen var mycket bättre än vad jag trodde! Man verkligen satt där och funderade på hur det skulle sluta, så den var bra :)Eftersom jag skulle till skolan ganska tidigt imorgon, så stannade jag inte så jätte länge, åkte så jag var hemma till halv 10, då gjorde jag mig klar för att sova, sen gick jag och la mig.

Av Jesper Melin - 3 mars 2007 17:17

Nu när jag skriver så ligger jag nästan 1 vecka efter, så jag ska försöka att minnas så mycket som jag kan iallfall.Sov ganska länge, måste nästan ha varit till 11 vad jag minns, det är ganska länge, för jag brukar oftast vakna runt halv 10, men inte idag, blev ju sent igår så det var nog däför.På dan så hade vi igentligen bara 1 sak inplanerad, vi skulle till Sala och gå på Måns Ols, en resturang som vi brukar åka till om vi är i Sala och ska äta. Klockan 1 åker vi iväg, då har man gjort sig iordning och tagit på sig lite snyggare kläder. När vi åker in så pysslar jag med telefonen och jag känner att jag mår lite illa när vi kommer fram och ska käka, inte jätte illa, men det var tillräkligt för att störa min apptit, så jag åt inte upp all mat, som jag kanske skulle ha gjort.Anledningen till maten var att Pappa skulle fylla år imorgon, så vi tog en liten middag med familjen helt enkelt. Det var en del folk där, säkert många som äter ute på lördagarna. Danne från min klass ringde mig också, han skulle ha haft fest, men det skulle inte bli, det var det han ringde om, så då fick jag planera annat för kvällen, eller Micke och jag hade planerat lite att gå ut på hotellet. När jag har ätit klart så blir jag extremt trött, när vi kommer hem så glider jag bara runt, så precis när jag tänker skicka ett sms till Micke och säga att jag inte orkar med Hotellet så får jag ett från honom, han orkade inte heller med det, kollade hellre på film, så jag blev glad :)Så på kvällen så kom Micke och Erik över, det är roligare när dom är hemma.Vi kollade på film medans Erik klippte lite i filmen, vi såg på Pablos nya show "Ouch", han är så rolig :) Vi kollade också på Departed, den var ganska bra, men om den skulle ha fått massa Oscars, nja så bra var den inte.Jag hade lovat min polare Olof att jag skulle hämta honom från Hotellet, men en stund innan vi ska åka iväg så måste Micke sticka hem, lite tjavs med flickvännen så han behövde åka och reda upp det, det var ingen stor grej men det var tillräckligt för att inte kunna åka med. Så Erik fick följa med och hålla mig sällskap, det är skönare att åka i natten om man har någon med sig.Så jag åker in och hämtar Olof och skjutsar hem honom, var roligt att träffa han, det var ett tag sen man snackade. Eftersom Erik var med så åkte jag hem med honom också, då började jag känna att jag började bli regält trött, så man ville bara hem och sova i min sköna säng :)

Av Jesper Melin - 2 mars 2007 15:12

Tog mig en skön sovmorgon, nu när man var ledig och inte hade nått speciellt planerat.Micke ringer på förmiddagen och undrar vad vi ska göra idag, berättar att folk gillar våra filmer på Fejmtv och då bestämmer vi oss för att försöka göra en ny film. På eftermiddagen så kommer Micke och Erik, då har jag inte sett dom sen dom åkte iväg förra veckan, så det var kul att se dom, fast det kändes som dom bara hade varit borta 1 dag eller nått sånt. Vi börjar snacka lite om vad vi skulle kunna göra för film, den ska vara ganska kort tyckte vi, man orkar inte se på för långa filmer. Det fick bli en film som handlar om hur man kan bli påverkad av film, vi skulle se på Jackass sen så skulle vi börja göra tokiga saker. Så vi drar igång med filmandet, våran stuntman är "Nallefan", en docka som brukar få göra dom farliga grejerna när vi inte vill göra illa oss. Vi höll på hela eftermiddagen, Erik skulle sen hem och Micke skulle käka, så vi fick lägga in filmen på datorn en annan dag, men allt som skulle vara med blev inspelat. Vi käkar lite pizza som vi brukar göra på fredagar, gott men man blir regält mätt av dom. Micke kommer sen förbi igen, denna gång utan Erik då han skulle vara med bruden. Vi hade bestämt att vi skulle kolla på film, först så snackar vi lite skit sen så börjar vi kolla på film. Filmen var ganska bra, lite för lik Sagan om Ringen bara. Vi känner att vi kan vara uppe ganska sent så vi är vakna fram till 2 tiden, då jag börjar känna att jag är lite för trött för att hitta på nått mer. Micke åker hem och jag går och lägger mig, men vi bestämde att vi skulle ses imorgon för att hålla på lite med filmen och kanske se på en film på kvällen

Ovido - Quiz & Flashcards