Alla inlägg under februari 2007

Av Jesper Melin - 8 februari 2007 07:01

Ja nu sitter man uppe igen, börjar tidigt idag så jag måste gå upp vid 6 tiden. Ska bara lägga över lite låtar till Ipoden sen så ska jag sticka iväg.

Av Jesper Melin - 7 februari 2007 23:11

Nu skriver jag den här några dagar efter, så det blir nog lite kort med vad jag gjorde exakt, ska försöka att minnas så mycket som möjligt :)Idag så började plugget 10:15, en liten sovmorgon alltså. Så upp ur sängen lyckades man väll efter en stunds vridade och tänkade på "Fem minuter till kan jag ligga". Slänger i mig lite frukost och sticker iväg mot skolan. När jag kommer till parkeringen så är det fullt! Överallt, på varje parkeringsplats så stod det en bil. Vi var kanske 3-4 bilar som letade efter en plats att parkera, så det blev lite av en jakt på parkeringsplatser, lite små skoj :) Visste att man kunde parkera gratis på ett ställe lite längre bort från skolan, tillslut så får jag åka dit och ställa bilen där istället. Ganska skönt att ta sig en kort promenad innan man började. 1 lektion, det var det enda vi hade idag. Skulle redovisa en grej på matten, gick väll bra, inte så mycket att hurra för, men vi gjorde det som skulle göras iallfall och klarade av det utan problem. Efter matten så tog vi lunch, blev pasta idag, smakade riktigt bra. Hade lite matte att göra, så vi satte oss ner och började jobba lite, blev iallfall lite gjort. Skulle nämnligen vänta på att Brorsan skulle komma med tåg från Eskilstuna och han kom med ett tidigare tåg än vad jag hade väntat mig, men det var skönt endå, komma hem lite tidigare när men endå inte var så sugen på att räkna matte.Skjutsar hem Brorsan och sen så åkte jag vidare hem till mig. Minns inte rikigt när jag kom hem, men det var på eftermiddagen, skönt. Blev lite matte och annat skoj på kvällen, lite tvspel, surfade och gitarr spelade. Sen på kvällen fick jag ett sms från en polare som frågade om jag ville följa med till Turkiet i Maj och sen åka husbil genom hela Europa! En riktig Eurotrip kan man säga. Vill hemskt gärna åka, men skolan tar ju sin tid, men ska kolla upp om man kan åka, skulle ju vara ballt :)

Av Jesper Melin - 7 februari 2007 15:43

En som frågade vad det var för bil som vi hade köpt. Det är en Chevrolet Captiva. Helt okej bil faktiskt, den är ju ny ;)

Av Jesper Melin - 6 februari 2007 22:48

Så är det, varje tisdag så är jag ledig från skolan, det är så skönt att inte behöva åka in, man sparar lite pengar :)Man tänker ju att man ska gå upp tidigt bara för att man inte ska sova bort hela dan, men ja gjorde man det? Nej! Klart så ligger man till halv 11, inte jätte sent, men jag hade satt klockan på 8 för att komma igång. Började dagen med att först äta lite gröt, sen åkte jag över till Mormor, hade lovat henne att koppla in en grej till tvn så det var lika bra att göra det på förmiddagen. Det gick bra att koppla in den, en antennförstärkare, lite kablar som skulle dras om men sånt klarar man av :P Sen fick jag lunch där också, blev korv med bröd, det är bra gott det.När jag kom hem, var väll runt 2 tiden, eller kanske det var halv 2, ja sak samma så tog jag fram gitarren och började spela lite. Hade precis installerat nya 3ds max så jag satt och testade lite med det, missade när Anja tävlade i super-g, så man fick inte se när hon vann, hade nämnligen kollat lite på det när jag kom hem, men glömde sen bort att hon skulle köra. Matteboken åkte fram sen, var tvungen att hålla på lite med en individuelluppgift som ska göras till nästa vecka, kunde inte bestämma mig vad jag skulle ha så där satt man och testade lite olika. Kom fram till att dom jag hade testat skulle jag inte ha, så nån annan skulle det bli. Vi åt man sen så fortsatte jag med matten. Micke ringde senare på kvällen, runt kvart i 7 och så snackade vi lite skit. Frågade om man kunde komma över, det gick bra, men först kunde jag inte bestämma mig om jag skulle åka eller inte, hade ju kunnat behövt göra lite mer matte. Jag åkte dit iallfall, roligare att träffa polare än att räkna matte som man kan göra imorgon istället. Åkte över till Micke o där så snackade vi en hel del om allt möjligt samtidigt som vi kollade på NileCiy, dom är bra roliga :)Väl hemma så blev det att borsta tänderna och lägga sig, satt uppe en stund med bärbara i knäet och chattade lite med folk. Pratade med en brud som jag träffade förra helgen, ska kanske till henne och kolla på film nu i helgen, har inte bestämt hur jag ska göra, jobbar nu i helgen också så man blir lite dubbelbokad, men vad gör det? Man jobbar ju bara på dagen :)

Av Jesper Melin - 5 februari 2007 23:12

Ny vecka igen, nya saker som ska göras. Ännu så är det inte så mycket planerat, jobb i helgen är det enda just nu.Dagen började med att jag vaknade efter några konstiga drömmar, jag har varit hemligagent och massa andra saker, lite galet :)Först hade jag tänkt att gå upp runt halv 10, men det var en dokumentär på tv som handlade om journalister i Irak, kunde verkligen inte sluta titta. Att man vågar vara där och verkligen kämpa för det man tror på, att förmedla för omvärlden vad som händer i Irak. En hade blivit kidnappad som var med, hemskt att se, man har inte tänkt på hur det är där nere, men nu när man såg dokumentären så fick man en annan syn på det hela.Tillslut så hoppade jag ner från sängen och gick ner till köket för att äta frukost, blev en liten för jag skulle äta lite mat innan jag åkte iväg mot skolan. En klasskamrat frågade om jag kunde hämta honom, så slapp han åka buss, okej sa jag så jag fick åka lite tidigare. Så innan så åt jag lite makaroner med köttbullar, sen bar det iväg med nya bilen till Västerås. Kom till Västerås och körde ut mot Råby, ungefär där bor han iallafall. Matte var det enda vi hade idag, skönt, börja kl 13:15 och sluta 15:00, perfekt :) Vi gjorde lite matte efter lektionen, så vi kan slappa tills onsdag då vi har redovisning. Först hade vi planerat att åka till en polare och spela tvspel, men alla ville åka hem så det gjorde jag också. Började snöa lite när jag började åka hemmåt, blev ganska mycket snö när man nästan var hemma, så man fick åka försiktigt, har hamnat i diket 1 gång och det räcker. Maten stod på bordet och det blev köttfärslimpa idag, mumms vad det var gott :) Eftersom jag inte behövde göra nått skolarbete hemme idag så var det bara slapp som gällde, spelade lite tvspel med syrran. Resten av kvällen så spelade jag gitarr samtidigt som jag testade lite 3ds max 9. CSI började 9, så då bänkade man sig vid tv:n. Var väll okej avsnitt, inte så jätte bra avslut, men men :P Nää, nu ska jag sova, ska inte bli för sent tänkte jag, för man ska ju endå upp imorgon också :)

Av Jesper Melin - 4 februari 2007 21:39

Idag vaknade jag iallfal och mådde bra :) Det var skönt det, så man kunde komma igång direkt på dan, istället för att ligga och bara ligga. Så jag vaknade runt 11 tiden, slog igång tvn och började glo på skidskytte som gick på svt, det var faktiskt riktigt spännande! 11 km herrar, snabb tävling och tufft att se när alla skjuter mot den lilla tavlan, o missar :P När det var över, och Norge hade tagit medalj så passade jag på att hoppa ner från sängen. Hjälpte Syrran med datorn innan jag tog frukost, blev microgröt, gott :) Vad jag sen har gjort, ja, blev mest tvspelade med Syrran, spelade massa gamla Snes spel, sånna som man spelade när man var liten, vi klarade faktiskt av Goof Troop :) Brorsan kom hem idag en sväng på eftermiddagen, kul att se honom utan sin flickvänn, då går det ju faktiskt att prata med honom normalt. Nu mot kvällningen så kom Micke förbi, som vanligt kollade vi på Family Guy och snackade skit, dom är för jävla roliga Fam. Guy avsnitten, synd att vi är ifatt Usa nu bara, så man får vänta på nya avsnitt. Aja, nu ska jag ta och lägga mig tror jag, kanske se på ett Robotech avsnitt eller bara glo på tv, man får se.

Av Jesper Melin - 3 februari 2007 21:31

Nu på kvällen så tog man det mest lugnt, skönt att kunna slappa lite och bara glida fram på kvällen. Såg på film med Syrran, länge sen man hittade på nått med henne, kollade på El Laberinto del Fauno, väldigt bra film!Vi blev tvunga att ta en paus, för det var ju faktiskt schlager idag! Jag gillar schalger, tycker det är skoj att se på :D Kanske inte kan så mycket om artisterna, men jag brukar inte missat nått av schlagern på tv :) När tävlingen var över (redan givet vilka som skulle gå vidare) fortsatte vi kolla på filmen. Sen blev det att kolla på lite anime mot natten. Lite innan 24 så började "Signs" på tv4, har inte sett den så jag såg klart på den, sög lite smått gjorde den.

Av Jesper Melin - 3 februari 2007 16:56

Vaknade på morgonen och magen mådde inte så jätte bra direkt. Visste inte om jag var på väg att spy eller bara var hungrig, lika bra att skippa bägge. Det kanske låter grymt, men så farligt var det inte :)Igår så var vi så sugna på fest, så Jag, John, Micke och Robban åkte till Västerås och hem till en klasspolare som hade fest hemma hos sig, Danne. Där hade vi jävligt skoj, vi kom på en ny drink, ja vad ska man kalla den, hallon-sprite-sprit kanske. Innan så hade vi varit på okq8 och handlat lite groggvirke, tog en flaska Sprite, då tyckte micke att jag också skulle ta med en FunLight saft, varför inte tänkte jag, kanske blir gott, så en hallon åkte med. Det blev faktiskt gott! Smakade inte så mycket av spriten och det är ju bra om man inte gillar den smaken, det gör inte jag iallfall. Blev några sånna, sen började jag känna att det gick lite för fort så öppnade jag en cider som jag hade med mig istället och började dricka ur den istället. Sen blev jag bjuden på en "Asiaten I Glaset" av Micke, det var också okej, sprit och en mandarin kan man säga. John blandade sen en dunderstark grogg, 50/50 med sprit och sprite, tog några klunkar sen så spydde man lite snyggt, bara lite men endå. Sen jävlades dom bara med den drinken hela tiden för mig, diskmedel o annat skit hade dom i. En annan grej som var ganska kul var när jag blev ihopsatt med en kastrul av en handboja, fick gå omkring med den en stund, såg ganska fult ut :POfta så brukar vi bli li jackass när vi är på fest och det blev vi förståss nu också. Danne hade en cykel i lägenheten så vi började snurra igång bakhjulet och sen skulle vi stoppa den på olika sätt. Så idag har jag brännmärken på ena armbågen och ett antal på röven, ser lite "kul" ut :) När vi var klara hos Danne så gick vi vidare till Konrad och festade vidare där. Skoj var det, vi drog runt 2, satte oss i bilen och åkte hem, minns inget av resan, som precis hela vägen, var super trött. Det var en kul dag, men man mår lite dålig ibland dagen efter liksom, fast nu är det bra, har ätit mat och sånt så nu är magen igång igen :)

Ovido - Quiz & Flashcards