Alla inlägg under augusti 2006

Av Jesper Melin - 22 augusti 2006 22:02

Första föreläsningen för dagen skulle börja vid 10:00, kom dit en stund innan det, man skulle ju hitta parkeringsplats och sånt. Börjar snacka lite mer med en av killarna, så vi hängde på varandra under hela dagen. Nollningen fortsatte efter föreläsningen, men innan så gick jag och 2 till och åt mat på "59:an", blev en pizza och den var stooor, orkade bara äta lite av den, men god var den :) Innan nollningen drog igång så gick vi till receptionen, vi skulle fixa passerkort och få inloggingsnamn till datorerna på skolan och mejlen. Fick boka tid för fotografering, men det gick fort.Nollningen började sen med en rundvandring på skolan för att vi skulle förstå lite mer hur det var upplagt. När vi kom tillbaka till "Poolen" så spelade vi lite kubb och boule, spelade över vattnet så det var lite extra speciellt :) Lärde känna varandra lite mera under den här dagen, det blev lite korv igen. En sak är säker, vill man lära sig att dricka öl, då är det nu man kommer att göra det! Dom dricker massor av öl, nästan hela tiden! Det är väll en del av grejen, det är ju trevligt :) Vi fick lära oss hur man spelade "Caps", det var roligt att se på, dom blev bara fullare och fullare för varje omgång :) När när jag kom hem igen vid 7 tiden så var jag ganska trött, så det blev mest att slappa vid datorn, inte göra nått bara :)

Av Jesper Melin - 21 augusti 2006 22:02

Hej igen bloggen.Har varit så fullt upp nu på MdH så jag har knappt hunnit med att skriva nått, men här kommer det en liten text om vad jag har gjort.MåndagSatte klockan på 07:45, skulle hinna med att duscha och göra mig fin innan jag åkte iväg mot stan. Runt 9 tiden åkte jag, skulle vara vid Västerås Hallen kl 10:00. Kommer dit, går in och får en kasse med en massa saker i ifrån en av personalen. Det blir lite tal och grejer på scenen för oss "Nollor", en spelade även lite gitarr för att lätta upp stämningen :) När allt var klart så skulle vi leta på våran grupp som vi skulle gå med, "Lila" är våran färg så lila människor fick man leta på. Hittade på dom utan problem, börjar smått spana in vilka som ska gå i klassen, vissa verkar lite underliga, men andra helt okej :) Alla är nu samlade och vi börjar att gå mot skolan, tänkte om jag skulle åka med bilen till skolan, men det var inte så långt att gå så då kunde den lika gärna stå kvar där eftersom det var gratis iallfall. Vi sätter oss ner vid "Poolen" och får en macka med dricka, det var verkligen gott! Dom börjar prata lite om hur det kommer att vara på MdH, efter en stund så får vi gå iväg på våran första föreläsning, blir bara en kort där vi ser vilka som är med i klassen. Det är ju nollning just nu så efter föreläsningen så samlade vi ihop oss igen, hämtade den mobila baren och fick iväg för att spela lite brännboll och grilla korv. Det var trevligt, snacka lite med dom andra, lära känna dom lite mera, sjunga fick vi också göra, massa sånger från deras sånghäfte. Senare blir det backrace mot en annan förening, vårat lag vann efter ett antal sprutspyor :) Runt halv 7 bestämde jag mig för att röra mig hemåt. Rolig dag blev det, mycket nytt att få in i skallen.

Av Jesper Melin - 21 augusti 2006 21:41

Lite fler bilder som jag har tagit förutom 1 som Micke har tagit på mig.

Mdh

Av Jesper Melin - 20 augusti 2006 23:51

Imorgon så börjar jag på Mdh i Västerås. Ska bli spännande, har ju aldrig gjort något liknande förut, man kanske träffar någon man känner, men det blir massor av nya människor. Så lite pirrigt är det i magen :)

Av Jesper Melin - 20 augusti 2006 21:28

På förmiddgen så hjälpte jag Mamma lite med slipsen som jag ska ha imorgon, på eftermiddagen så rinde Micke och frågade om vi skulle gå på bio på kvällen. Vi har länge velat gå och se på POTC 2 men det har inte blivit av, ikäll gick den nämnligen i Sala. Jag bokade biljetter lite snabbt över nätet, väldigt skönt! Minuterna rullade på och plötsligt var slipsen klar, magi! Närå, det var Mamma som hade gjort den, den blev jätte bra! Tiden rullade på och jag skulle hämta Micke vid 7, var där lite innan 7, åkte in till stan, hämtade ut biljetterna. Godis måste man ha på bio, så då köpte vi förståss det, lite lösgodis fick det bli. Kl 8 började filmen, den var ca 2,5 h lång så runt halv 11 slutade den.Filmen var bra, men sista 30 minuterna så ville man bara att den skulle sluta eftersom man visste om att det skulle komma en efterföljare, kände att dom var tvunga att sluta med filmen snart, annars hade dom inget att gå på. Verkligen snygga 3d effekter, sånt gillar jag :) När jag kom hem var det bara att lägga sig direkt, var trött, men lite surfande blev det innan.

Av Jesper Melin - 19 augusti 2006 23:41

På förmiddagen så var jag och Mamma hem till Mormor en snabbis, vi skulle dit och hämta lite saker och lämna en tidning. Blev en del fotande med kameran, och vissa bilder blev faktiskt riktigt bra! Pernilla skulle komma hem till oss på eftermiddagen, dom skulle sova över hos oss. Carro, Iztvan och Bosse kom också över, det skulle nämnligen bli kräftskiva. Åt massa tacopaj, tycker själv inte om kräftor, tog mig en cider och pratade en hel del med syrrorna, har inte träffat dom på hela sommaren. Efter maten så sparkade jag lite fotboll med Alva, det var roligt, springa runt i gräset och sparka boll :) När alla hade åkt förutom Pernilla så ringde jag till Micke, vi skulle nämnligen till Heby igen, för idag så skulle det vara lite mer drag vid parken, eftersom det skulle vara för 18+. Gled runt i stan, vi åkte förbi några hus där det hördes att det var lite pary på G, så vi parkerade bilen och gick mot festen. På en sten så sitter min gamle klasskamrat Per, så jag stannar där en stund och snackar med honom, roligt! Micke skulle iväg på en annan fest, men då följde jag med honom, för där skulle det vara lite folk som man känner. Fast det blev en liten stund där bara, för alla skulle gå till parken. Vi åkte bil, så för oss gick det fort att komma dit. Vi träffade lite folk, men det var väldigt många man aldrig hade sett, men någon kunde man iallfall heja på. Calle och Emma kom också dit, så jag passade på att köpa en Smirnoff av honom, med sig hade han någon med banan smak, riktigt god var den! :) När klockan började närma sig 1 så började allt dö där, så då åkte vi hem. När jag kom hem så gick jag och la mig direkt. Somnade som en stock.

Av Jesper Melin - 18 augusti 2006 22:47

Idag fick jag mitt AVI där det stod att jag hade ett paket att hämta på posten :) Åkte nästan direkt in till Sala för att hämta hem paketet. Packade upp allt snabbt när jag kom hem, sen dess har jag inte släppt kameran :) Det är skit kul att fota med den, så nu får man väll försöka att ta snygga bilder, nu när man har en kamera som kan prestera bra bilder.

Av Jesper Melin - 18 augusti 2006 21:51

Vaknade vid 8, passade på att gå upp direkt eftersom dagen blir så mycket längre om man går upp då istället för runt 11. Vid frukosten så kollade jag på Family Guy igen, perfekt start på morgonen :) När posten kom så hämtade jag den direkt, och mitt paket hade kommit, men innan jag åkte hade jag lite att göra. På måndag ska vi ha fina slipsar som ska vara min namnskyld under nollningen, den ska vara lite och 20 cm bred. Därför så fick jag först rita en liten mall på hur den skulle se ut. När jag kom till stan så började jag med att gå till Sy Center för att köpa lilatyg, fick hjälp i butiken, så det ska nog gå bra att sy ihop den sen. När tyget var köpt, så åkte jag till Coop för att hämta kameran. Raka vägen hem blev det sen, ville ju hem och testa kameran :) Fotade ganska mycket på dan, ville testa lite och se vad den kunde göra. Micke ringde sen och frågade om han kunde komma över, men jag hann äta pizza innan han kom hit. Vi började med att kolla på Family Guy, sen hade vi inget att göra, i Heby skulle det vara festival så vi åkte dit, men det var ganska tråkigt. Träffade på Victor iallfall, det var roligt :) Vandrade en stund, sen åkte vi hem igen, till Micke. Hårdmacka blev det, sen åkte vi vidare hem till mig. Här satt vi och tog det lugnt och kollade på tv, vi blev väldigt trötta efter en stund så då åkte Micke hem. Så nu ligger man här i sängen igen, lite smö trött och kollar på tv.

Ovido - Quiz & Flashcards