Alla inlägg den 2 mars 2008

Av Jesper Melin - 2 mars 2008 17:59

Ikväll ska Sara och Linnea komma hit det har varit ganska stökigt här hemma den här veckan. Har blivit länga dagar i skolan, så när man väl har kommit hem så har man ingen ork att stäåda rent eller diska. Men idag så skulle det bli fint här hemma.
Den här helgen har både Sara och Linnea varit borta på EVG, så det har varit ganska tomt här, har gått och saknat efter dom, så jag såg fram emot kvällen.

Så hela eftermiddagen gick åt till att städa, torka, sopa golvet, diska osv. Var en sväng hem till Linnea och lånade hennes Sweeper, då såg hon ganska pigg ut, men jag fick se bilder sen på kvällen som visade motsatsen.
En dryg timme innan Wallander började så knackade det på dörren och Sara och Linnea kliver in.
Vi satt och pratade om hur deras helg hade varit, fick se en del bilder från festandet. Linnea och jag hade kommit på att det var väldigt länge sen vi spelade yatzy, något som vi kunde spela nästan varje gång vi träffades förut. Gick inte så bra för mig, förlorade bägge matcherna, man kan inte alltid ha tur.

Kvällens Wallander avsnitt var "Afrikanen", helt okej avsnitt, dom har bara blivit bättre för varje vecka, så nästa avsnitt ska tydligen vara "Mastermind", den ska vara riktigt bra enkligt Linnea.
Efter en lång kväll med prat och Wallander, gick vi alla och la oss, var nog speciellt skönt för Sara och Linnea som hade festat hela helgen.


Hell is thy home... darkness thy destiny
Where you belong... no need for sympathy
The Antichrist is back again
Disguised as the savior of man

Ovido - Quiz & Flashcards