Alla inlägg den 3 mars 2008

Av Jesper Melin - 3 mars 2008 12:37

Hade planerat att komma upp tidigt och åka iväg till skolan till 8. När jag vaknade så kände jag verkligen att jag inte hade lust att göra det alls. Det är ju endå måndag, en hel vecka att att ta igen massa jobb, så det blev att ligga kvar i sängen en stund till.


Väl i skolan så började plugget som vanligt, fortsatte att skriva det sista på rapporten, ville försöka att skicka iväg det i eftermiddag så man kan bli av med den och börja med programmeringen någongång.
Hade varit duktig och gjort matlåda imorse, hade kvar lite korv så det fick bli korv med makaroner, väldigt enkelt, men väldligt gott.

Eftermiddagen bestod av föreläsning och plugg. Blev klar med rapporten, så den skickades äntligen iväg. När den var skickad så blev jag lite lat, så det blev mest att sitta och spela spel och kolla på filmer på youtube.
Danne i klassen ville se hur 23 kvadratmeter ser ut i verkligenheten, han har planer på att flytta hit till stan i höst. Så vi satt till 5 tiden, sen fick vi gå för att hinna med lägenheten innan tåget gick.
När Danne hade sett lägenheten och gått hemmåt så fastnar jag med gitarren en stund i knäet, får då sms av Linnea som vill ha tillbaks sin sweeper, sprang över med den direkt och fick en liten pratstund och mattips. Det doftade nämnligen väldigt gott när jag kom hem till henne, hon och Sara hade lagat mat tillsammans, bacon med creme fraiche, så det ska jag ta att laga i veckan för att det var så enkelt.
När jag kom hem kunde jag inte riktigt bestämma mig vad jag ville laga, antingen något snabblagat eller något mer "avancerat". Det fick bli köttfärssås med spagetti, en variant som Morsan brukar göra, blev riktigt bra den här gången.

Efter maten så tog jag med mig gitarren och gick över till Sara. Hon köpte keyboard förra veckan och sitter om dagarna och tränar in låtar. Det är skit skoj att spela med tillsammans med någon annan, speciellt piano som låter så fint.
Klockan började närma sig 8 och Linnea kommer över. Vi skulle se på Outsiders och dricka te, skulle handla om "jobbiga" jobb. Det var ett ganska trist avsnitt så vi satt och snackade en del istället.
När avsnittet var över så ville vi göra nått, inte bara gå hem och sitta. Igår spelade vi en match yatzy, så det fick det bli idag igen.
Första omgången knäckte Sara både mig och Linnea ordentligt. Andra omgången och sista så lyckades jag att vinna tackvare en yatzy, lyckades faktiskt att kasta 2 stycken under samma match :)

Skulle upp tidigt imorgon, så efter andra matchen så gick vi och la oss. Hade glömt bort att träna ögonen så det blev en stunds träning på kvällen, var igentligen för trött i ögonen, men jag vill inte slarva med träningen inför testet om 3 veckor.

 
In your sky there is no limit
and masters we have none
heavy metal is the only one

Ovido - Quiz & Flashcards