Alla inlägg den 4 mars 2008

Av Jesper Melin - 4 mars 2008 22:28

4 timmar föreläsning, det är en grym start på dagen, med betoning på grym.
Man är lite halv intresserad av det som sägs, skriver ned det mesta för att senare kunna analysera och tolka det man har skrivit ned. Blev lite sent igår så man var ganska trött idag, men man lär sig av sina misstag.
Eftermiddagen bestod av plugga och gitarrspelande. Hade väll tänkt att vara kvar i skolan till 5, men jag hade ingen ork alls vid 3 tiden, så jag tänkte att jag lika gärna kunde åka hem, skulle endå inte bli något nyttigt gjort om jag hade stannat.
Tisdag stavas nästan som torsdag, enligt tradition ska man väll äta pannkakor på just torsdagar, men just idag var jag sugen på det iallfall. Hade grädde kvar sen jag gjorde köttfärssåsen, så det blev ett gäng smaskiga pannkakor till middag.
Pratar med Linnea som undrar om jag har lust att komma över till henne. Var jätte länge sen bara vi sågs och drack te, så jag läste lite av det sista jag hade tänkt att läsa, sen smet jag över.

Innan hade jag gick över hade jag hittat på en gammal serie som gick på tv typ 95, handlade om en dinosauriefamilj, ganska skoj faktiskt.
Som vanligt började vi kvällen med en kopp te och massa prat. Visade Linnea serien jag hade hittat på youtube, sen fastnade vi där några timmar!

Vi försökte komma på alla gamla serier man hade sett som barn. "Småstjärnorna", "Hur gör djur?", "Söndagsöppet", "Det kommer mera", "24 Karat", "100 kilo godis", "Bullen", osv osv, listan blev lång. Blev också en del lyssnande på gamla låtar, tex. Smurfhits.

Berättade att jag faktiskt hade sökt till "Småstjärnorna" med en smurfhits låt, fast det var bra länge sen.


Efter en lång och väldigt trevlig kväll, gick jag från en lägenhet till en annan, var också hemma hos Sara en sväng.


We’re drowning in madness
The heart of the unicorn
Dwelling in sadness, the heart of the unicorn
Is dead


Ovido - Quiz & Flashcards