Alla inlägg den 6 mars 2008

Av Jesper Melin - 6 mars 2008 07:15

När jag vaknade så var jag ovanligt pigg, "oj vilken skillnad det blev att somna 1 timme tidigare" tänkte jag. Tar ner telefonen för att kolla vad klockan är. Då är den död, batteriet glappar ibland och den hade hoppat ur nu, utan batteriet går inte ens alarmet igång.
Jag trodde att klockan var 7, men jag hade sovit till 10 istället. Det var inte så farligt för våran laboration började på eftermiddagen. Stressar mig ned från sängen och slänger ihop lite lunch, hade inte orkat att göra matlåda igår.
Så tillslut kommer jag till skolan, vi skulle labba i reglerteknik så vi läste på oss lite och förberedde oss, fast en del snack det blev också.
Det blev lunch och efter det så blev det laboration. Först så fattade vi inte vad vi skulle göra, men vi blev klara strax efter 5.
Åker hem och lagar mat, var riktigt hungrig.

Ringer till Erik för att snacka lite skit, länge sen man såg honom. Han hade precis klivit av tåget så han kom faktiskt hit istället för att gå hem.
Det var roligt och trevligt att träffa honom, det var länge sen man såg honom som sagt.
Vi var bägge sugna på film och jag hade inte sett Pirates 3, har inte blivit av att se den tidigare. Jag tycker faktiskt att den var bra, hade ingen aning om hur den skulle sluta. Det var länge sen man såg 2:an, det märktes för man var lite lost i början, men det gick över.
Innan filmen är slut så ringer det på dörren, det är Linnea och Sara som kom direkt från Joe Labero på konserthuset. Så efter filmen så satt vi kvar och snackade lite hur showen var, den hade varit bra. Filmen var mycket längre än vad jag trodde, så klockan hade dragit iväg ganska mycket, så vi satt inte så länge innan vi gick och la oss.

I'm a man on a mission
And my deligence won't wait
There are supersonic killers in the sky
Everything you do will analized,
They control every step of your life

Ovido - Quiz & Flashcards