Alla inlägg den 1 mars 2008

Av Jesper Melin - 1 mars 2008 17:58

Idag har jag inte gjort något speciellt alls. Spelat tvspel, gitarr och lagat mat, alltså en helt vanlig dag då man bara vill slappa och inte göra något speciellt.
Ärret kom över en stund, vi hade tänkt spela lite gitarr men det slutade med att vi satt och snackade skit istället. Han stannade en stund, sen var han tvungen att gå hem för att käka med sin flickvän.

På eftermiddagen hade jag pratat med Micke om att ha fest. John var nämnligen sugen på att komma till stan och festa. Fast det fanns ingen fest, så vi skulle behöva dra igång en. Efter en stunds tänkande kom vi fram till att vi inte var sugna på fest, så vi skippade det.
Istället för att festa så blev det filmkväll hemma hos Micke. Jag var snabbare än vad Micke var att komma hem så jag stod en stund och bankade på dörren och ringde på dörrklockan, kom på att han faktiskt kunde vara borta och handla läsk eller nått sånt, det var just vad han var också.

Skönt ibland att faktiskt kunna sätta sig ned och glo på film istället för att vara ute och festa, slänga bort pengar på inträde och drinkar, blev istället en trevlig och billig kväll.


It`s a strange world
A never ending circle
Oh, such a strange world
A never ending circle

Ovido - Quiz & Flashcards