Alla inlägg under juli 2006

Av Jesper Melin - 6 juli 2006 23:52

Ja, snart är den här natten slut, och vad jag har hunnit med då? Spelet tvspelChattatSett på "Äntligen Hightech" på datornÄtit tobleroneSka väll snart lägga mig tänkte jag, men lite till klarar man av :)Tennistjejerna som stönar högst Då vet man :)

Av Jesper Melin - 6 juli 2006 20:54

Oj vad det ska bli skönt att få sova länge imorgon! Är ledig varje fredag, men har inte varit det än eftersom jag har gjort små saker på jobbet som har gjort att jag har behövt åka in iallfall, men inte imorgon :) Först ska jag sova ingen ett antal timmar som jag inte har hunnit att sova igen pga sena nätter och tidiga morgonar. Sen blir det nog att ligga och steka sig i solen några timmar mitt på dagen. På kvällen blir det en resa in till Power Meet i Västerås, ska träffa syster Pernilla och äta lite mat där :) Vad som händer på natten får man se, blir nog en träff med polarna.

Av Jesper Melin - 6 juli 2006 16:44

Alla som tycker det är varmt ute borde komma och hällsa på mig på jobbet. Har också varmt på dagarna, men går jag ner i gruvan (Sala Silvergruva) så får jag vara i +4 grader 1 och en ½ timme :) Kyler ner en ordentligt, sen så klarar man sig hela eftermiddagen :) Måste gå ner fler gånger, är fortfarande på utbildning, ska bli guide om 2 veckor. Men man ska hinna med det jobbet som jag är här för också, men man får jobba mycket en dag så kommer man ifatt :)

Av Jesper Melin - 5 juli 2006 17:34

Idag så fick jag fingret ut röven och beställde en Philips HTS-3500s för 2000 :- , så nu väntar man bara på att man får hem den med posten! :)

Av Jesper Melin - 5 juli 2006 08:20

Ville ju skriva ner lite vad man gjorde igår igår. Men det var ju problem på sidan så det gick ju inte. Ganska varmt på jobbet, men jag klagar inte, det är så skönt med sommar och sol :) När jag kom hem så blev det mat, efter maten så hjälpe jag min syster att spela tvspel, klarade Donkey Kong 3 igen :) Fick sms av micke där han frågade om jag ville komma över en stund och hjälpa till med stereon i bilen, inga problem sa jag och åkte över. Det var tydligen kortslutning men det ordnade jag snabbt med en bit silvertejp, efter det så blev det macka och saft :) Sista kollade vi på Family Guy, sen var jag tvungen att åka hem, det var ju fotboll på tv. Hade ju tänkt lägga mig tidigt, men då ska det så klart bli golden goal och sånt så det blev senare än vad jag hade tänkt mig. Hittar jag på nått kul under dagen så kanske man skriver ner det :)

Av Jesper Melin - 4 juli 2006 15:02

Fick länken av en polare, lyssna på tjejen som sjunger. Hon sjunger fantastiskt fast hon bara är 11 årLänk

Av Jesper Melin - 4 juli 2006 08:55

Typiskt, igår tänkte jag att jag skulle lägga mig tidigt, men gjorde jag det, nej! Visste att jag skulle vara trött att gå upp, men upp kom jag iallfall :) Blev bara juice och macka till frukost efterssom jag inte hann dricka thé. Barnslig som jag är så satt jag och kollade på "He-Man and the masters of the universe" när jag åt frukost :PLyssnade på en så himla bra låt i bilen, metal alltså, sjöng med så jag vaknade till. Har bara hittils hunnit med att koppla in en ny dator på kontoret och små renderat lite. Ska försöka att hälsa på dom andra i receptionen idag, han inte med det idag. Men nu ska jag skriva varför rubriken är "Radio". När jag sitter och jobbar så har jag börjat lyssna på radion över nätet, P3 lyssnar jag mest på. Ni måste börja lyssna mer på radio! Roligt när man börjar veta vad som ska sändas och man sitter och väntar på att en "show" ska börja :) Skönt med radio, håller en vaken och informerad! Måste börja jobba, kan inte sitta här hela morgonen.

Av Jesper Melin - 3 juli 2006 21:55

Ja, då var den här dagen över. Började jobba imorse vid 8 tiden, ramlade in lite sen men eftersom jag var först så gjorde det inget. Kommer in en hund på kontoret, lite funderade tittar jag på hunden och ser att dess matte är strax bakom :) Väldigt varmt på rummet var det idag, solen ligger på hela dagen så det blir väldigt varmt. Så vi åt mat i tingstsalen idag, kändes som i en film där man äter på ett jätte långt bord och gästen är på andra sidan rummet typ :)Kom hem runt halv 5 och åt pannkaka som mamma precis hade lagat, grädde och jordgubbar, kan det bli mer sommar? Sen ringde Calle och frågade om vi skulle åka och bada, och det gjorde vi :) Först åkte vi hem till Micke och åt jordgubbar med glass. Tog cyklarna och åkte för att möta upp Erik, cyklade sen vidare till Hällsjön och badade, det börjar bli varmt och skönt där nu. Sen var det ju bara att komma på nått att göra efter badet, nu jobbar bara Micke och jag, så dom andra ville ju vara uppe sent, men vi är ju tvunga att sova. Så vi åkte över till Micke igen, tog thé och knäckebröd med kaviar och satte oss och snackade en massa skit som vi brukar göra runt matbordet. Ikväll var det Family Guy på 6:n så vi var ju tvunga att kolla på det :) Sist kollade vi på Seinfield, tokiga saker det där :P Ska försöka att lägga mig tidigt ikväll, måste sova igen några timmar, blir oftast sena nätter och tidiga mornar nu när det är sommar.Nu vill jag se hur det blev med allt jag skrev, det är ju trots allt bara min andra blogg jag skriver i mitt liv :)

Ovido - Quiz & Flashcards