Alla inlägg den 6 juli 2006

Av Jesper Melin - 6 juli 2006 23:52

Ja, snart är den här natten slut, och vad jag har hunnit med då? Spelet tvspelChattatSett på "Äntligen Hightech" på datornÄtit tobleroneSka väll snart lägga mig tänkte jag, men lite till klarar man av :)Tennistjejerna som stönar högst Då vet man :)

Av Jesper Melin - 6 juli 2006 20:54

Oj vad det ska bli skönt att få sova länge imorgon! Är ledig varje fredag, men har inte varit det än eftersom jag har gjort små saker på jobbet som har gjort att jag har behövt åka in iallfall, men inte imorgon :) Först ska jag sova ingen ett antal timmar som jag inte har hunnit att sova igen pga sena nätter och tidiga morgonar. Sen blir det nog att ligga och steka sig i solen några timmar mitt på dagen. På kvällen blir det en resa in till Power Meet i Västerås, ska träffa syster Pernilla och äta lite mat där :) Vad som händer på natten får man se, blir nog en träff med polarna.

Av Jesper Melin - 6 juli 2006 16:44

Alla som tycker det är varmt ute borde komma och hällsa på mig på jobbet. Har också varmt på dagarna, men går jag ner i gruvan (Sala Silvergruva) så får jag vara i +4 grader 1 och en ½ timme :) Kyler ner en ordentligt, sen så klarar man sig hela eftermiddagen :) Måste gå ner fler gånger, är fortfarande på utbildning, ska bli guide om 2 veckor. Men man ska hinna med det jobbet som jag är här för också, men man får jobba mycket en dag så kommer man ifatt :)

Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards